Zaprimanje i obrada narudžbi

Narudžbe se obrađuju pripremaju i šalju u najkraćem mogućem roku a dostavu paketa vršimo u suradnji s GLS-om.

Cijena dostave iznosi 25,00 kn i obračunava se na sve narudžbe s iznosom manjim od 400,00kn te se odnosi na cijelu Republiku Hrvatsku dok je za narudžbe iznosa većeg od 400,00 kn dostava besplatna.

Iznos dostave za zemlje van EU obračunava se prema važećem cjeniku GLS-a i naplaćuje se neovisno o iznosu narudžbe.

Narudžbe zaprimljene do 15 sati u pravilu šaljemo istog radnog dana, a na Vašu adresu stižu unutar 24 – 48 sati ovisno o vremenu zaprimanja i slanja narudžbe, zoni isporuke (npr. otoci) i sl.

Narudžbe zaprimljene u petak iza 15h kao i tokom vikenda biti će poslane prvi radni dan nakon vikenda – u pravilu ponedjeljkom. Ukoliko je narudžba zaprimljena za vrijeme praznika / neradnih dana / biti će poslana prvi radni dan nakon toga.

U izuzetnim situacijama uzrokovanim povećanim opsegom posla (uslijed popusta / nakon neradnih dana / zbog elementarnih nepogoda / nemogućnosti poslovanja uslijed nestanka električne energije i sličnih nepredviđenih situacija na koje ne možemo direktno utjecati rok isporuke paketa produžuje se sukladno duljini trajanja situacije koja je nastupila.

Također, Persistence d.o.o. ne odgovara za kašnjenja uzrokovana direktnom krivnjom GLS dostavne službe koje može nastupiti zbog izvanrednih situacija / elementarnih nepogoda / tehničkih kvarova i sl.

Dostava u druge zemlje je moguća te se obračunava po važećem cjeniku GLS a a sve informacije o cijenama uslugama i rokovima isporuke možete dobiti na mailu info@persistencewoman.com te na brojevima telefona 095 550 6648.