Zaprimanje i obrada narudžbi

Narudžbe se obrađuju pripremaju i šalju u najkraćem mogućem roku a dostavu paketa vršimo u suradnji s Hrvatskom Poštom.
Dostavljamo samo unutar Republike Hrvatske, trenutno ne vršimo dostavu u Inozemstvo.

Cijena dostave iznosi 40,00 kn i obračunava se na sve narudžbe s iznosom manjim od 400,00kn te se odnosi na cijelu Republiku Hrvatsku dok je za narudžbe iznosa većeg od 400,00 kn dostava besplatna.

  • Narudžbe zaprimljene do 15 sati u pravilu šaljemo istog radnog dana, a na Vašu adresu stižu unutar 24 – 48 sati ovisno o vremenu zaprimanja i slanja narudžbe, zoni isporuke (npr. otoci) i sl.
  • Narudžbe zaprimljene u petak iza 15h kao i tokom vikenda biti će poslane prvi radni dan nakon vikenda – u pravilu ponedjeljkom. Ukoliko je narudžba zaprimljena za vrijeme praznika / neradnih dana / biti će poslana prvi radni dan nakon toga.

U izuzetnim situacijama uzrokovanim povećanim opsegom posla (uslijed popusta / nakon neradnih dana / zbog elementarnih nepogoda / nemogućnosti poslovanja uslijed nestanka električne energije i sličnih nepredviđenih situacija na koje ne možemo direktno utjecati rok isporuke paketa produžuje se sukladno duljini trajanja situacije koja je nastupila.

Također, Persistence d.o.o. ne odgovara za kašnjenja uzrokovana direktnom krivnjom Hrvatske Pošte koje može nastupiti zbog izvanrednih situacija / elementarnih nepogoda / tehničkih kvarova i sl.

Dostava u druge zemlje nije moguća, za sve informacije o cijenama uslugama i rokovima isporuke možete dobiti na mailu info@persistencewoman.com te na brojevima telefona 095 550 6648.